My Store Vicino


Dyqani juaj Online

  1. Sugjerohet per bizneset qe kane disa dyqane
  2. Ju mund te kontrolloni dyqanin tuaj nga cdo kompjuter qe ka internet
  3. Tashme ju nuk keni pse te shqetesoheni per parametrat e kompjuterit, u dogj, u formatua, etj
  4. Ju mund te kontrolloni gjendjen e nje artikulli ne cdo dyqan, te beni blerje, shitje, te transferoni, rregullim inventari,etj.
  5. My Store Online regjistron detyrimet e klienteve, furnitoreve dhe ndjek pagesat dhe arketimet.
  6. Paraqitje grafike e shitjeve, blerjeve, furnizimeve, fitimi. Gjithashtu ofrohet nje grafik krahasues midis dyqaneve.
  7. Chat i integruar per te mbajtur punonjesit online

Login Panel
Dyqani :
username :
password :
 
  Forgot password?
Pasi te futeni, ju mund te punoni me dyqanin tuaj
     

© Copyright www.vicino.al ©